VIQUI
Seguidors
dilluns, 12 de març del 2018
BACALLÀ AMB AMETLLES I PINYONS
4 talls de bacallà
2 cebes
50 g. d’ametlles crues
50 g. de pinyons
100 g. de mantega
50 g de panses
Pebre negre
Una llesqueta de pa fregit
Julivert
Es posa el bacallà en remull, d’un dia per l’altre
( jo el poso a la nevera amb aigua, sense tocar-lo, i el deixo al menys 6 o 7 dies després els ven rento, i el deixo un parell d’hores amb aigua neta.)
Es posa a bullir, i a la que arrenca el bull apago el foc.
Fer una picada amb les ametlles, els pinyons, el julivert, i una mica de pebre negre, i el pa fregit.
Desfer-ho amb la mantega desfeta.
Agafar una safata per anar al forn, i posar-hi una capa de la picada, la meitat i un cullerot de aigua de la que ha arrancat el bull el bacallà, i el bacallà a sobre, i cobrir-lo amb l’altre meitat de la picada.
Escampar les panses al voltant, i posar-ho al forn, que es faci ros.
Si es veu que s’asseca massa, afegir-hi una mica més d’aigua de bullir el bacallà. Vigilar que no és cogui massa.
Es pot adornar amb pebrot vermell, espàrrecs, mongetes, o el que es vulgui, pe servir
Etiquetes::
BACALLÀ
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada