CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dilluns, 12 de març de 2018

BACALLÀ AMB AMETLLES I PINYONS



4 talls de bacallà

2 cebes

50 g. d’ametlles crues

50 g. de pinyons

100 g. de mantega

50 g de panses

Pebre negre

Una llesqueta de pa fregit

Julivert

Es posa el bacallà en remull, d’un dia per l’altre
( jo el poso a la nevera amb aigua, sense tocar-lo, i el deixo al menys 6 o 7 dies després els ven rento, i el deixo un parell d’hores amb aigua neta.)

Es posa a bullir, i a la que arrenca el bull apago el foc.
Fer una picada amb les ametlles, els pinyons, el julivert, i una mica de pebre negre, i el pa fregit.
Desfer-ho amb la mantega desfeta.

Agafar una safata per anar al forn, i posar-hi una capa de la picada, la meitat i un cullerot de aigua de la que ha arrancat el bull el bacallà, i el bacallà a sobre, i cobrir-lo amb l’altre meitat de la picada.
Escampar les panses al voltant, i posar-ho al forn, que es faci ros.

Si es veu que s’asseca massa, afegir-hi una mica més d’aigua de bullir el bacallà. Vigilar que no és cogui massa.
 Es pot adornar amb pebrot vermell, espàrrecs, mongetes, o el que es vulgui, pe servir



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada