VIQUI
Seguidors
dijous, 22 de febrer del 2018
PASTA – ESPIRALS AMB CARN MAGRE
400 g. d’espirals –pasta caragolada
400 g de carn magre tallada petita
Una ceba
4 – o - 5 cullerades de tomàquets sofregit
1 ou dur
1 pastilla de brou de carn
2 grans d’all
2 maries
8 – o - 10 ametlles torrades
½ gotes de vi blanc
Oli – sal – i – pebre.
Posar una cassola al foc amb aigua i desfer la pastilla de brou .
Sufragi la carn magre, ( també pot ser salsitxes, però es més gustos amb carn magre)
Retirar-ho, i posa-hi la ceba trinxada, abans que es faci rossa, posar-hi el tomàquet fregit, i el vi, deixar-ho uns moments, i posar-hi la pasta, ( sense bullir) i el brou que ho cobreixi.
Deixar que vagi coent la pasta uns 5 minuts.
Fer la picada amb l’ou les maries, els alls i les ametlles.
Desfer-ho amb una mica d’aigua i afegir-ho a la cassola, i deixar-ho 3 o 4 minuts més
Aquesta pasta ha de quedar una mica sucosa.
També es pot servir amb formatge ratllat si es vol
Etiquetes::
PASTA
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada