1 K. De patates
4 talls de bacallà
( no fa falta que sigui del millor, perquè s’ha de desfer)
3 – o – 4 dents d’all
2 fulles de llorer
1 ceba
2 ous
julivert
½ gotet de vi blanc
100 g. de formatge ratllat
Farina de galeta
Pebre vermell
Oli – sal – pebre
Bullir les patates senceres, a part bullir el bacallà ( molt poquet )
Fer un sofregit amb la ceba, el llorer, els alls, i el julivert.
Quan estigui a mig fer , afegir-hi el vi, el pebre vermell, i una mica de sal si fa falta .
A una llauna per anar al forn, posar-hi oli, i una capa de patates tallades a rodanxes, no massa gruixudes.
A sobre anar desfent el bacallà i posar-lo a sobre, posar-hi la meitat del sofregit que hem fet i tornar a posar patates, i bacallà, fins que s’acabi amb una capa de patata.
Batre els ous, i posar-los a sobre les patates.
Escampar-hi la farina de galeta, i el formatge ratllat, i posar-ho al forn a gratinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada