VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 15 de març del 2018

APERITIU O PRIMER PLAT DE FESTA - HERMIS



HERMIS

Ingredients per 6 persones.

6 llesques de pa de motlle

6 talls de cansalada fumada tallada fineta

3 talls de pernil dolç

6 rodanxes grans de pinya amb almívar

6 talls de formatge danès tallat fi

100 g de formatge emental ratllat

mantega.

Unteu les llesques de pa de motlle amb mantega per un costat i poseu-les a torrar per la part untada.

Mentrestant, traieu la cotna de la cansalada, talleu-la a trossets i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli.

Retireu-la de la paella i reserveu-la.

Un cop el pa sigui torrat posseu al damunt de cada llesca mig tall de pernil dolç, una rodanxa de pinya ven escorreguda, i un tall de formatge danès.

Repartiu la cansalada per sobre, escampeu el formatge ratllat, pel damunt, i poseu-ho a gratinar al forn.

Quan el formatge s'hagi gratinat, ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada