VIQUI
Seguidors
dijous, 15 de març del 2018
APERITIU O PRIMER PLAT DE FESTA - HERMIS
HERMIS
Ingredients per 6 persones.
6 llesques de pa de motlle
6 talls de cansalada fumada tallada fineta
3 talls de pernil dolç
6 rodanxes grans de pinya amb almívar
6 talls de formatge danès tallat fi
100 g de formatge emental ratllat
mantega.
Unteu les llesques de pa de motlle amb mantega per un costat i poseu-les a torrar per la part untada.
Mentrestant, traieu la cotna de la cansalada, talleu-la a trossets i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli.
Retireu-la de la paella i reserveu-la.
Un cop el pa sigui torrat posseu al damunt de cada llesca mig tall de pernil dolç, una rodanxa de pinya ven escorreguda, i un tall de formatge danès.
Repartiu la cansalada per sobre, escampeu el formatge ratllat, pel damunt, i poseu-ho a gratinar al forn.
Quan el formatge s'hagi gratinat, ja es pot servir.
Etiquetes::
APERITIU
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada