VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 14 de febrer del 2018

PER CONFITAR SEITONS



Ingredients:

- Seitons

– 2 o 3 grans d’all

– vinagre de xerès

– vi blanc

– julivert

- ¼ de litre d’oli ( això depèn de la quantitat de seitons )

Per macerar els seitons, netejar-los ben nets, treure l’espina i que quedin amb dos filets cada seitó.

Salar-los i posar-los a un tuper ben posats.

Barrejar meitat vinagre de xerès i la meitat de vi blanc.

Cobrir-los i deixar a la nevera tota la nit.

Escorre els seitons i posar-los al mateix tuper, ben posats, l’un al costat de l’altre capiculats.

Agafar els alls, julivert i bastant d’oli, aixafar en el mortes o passar-ho pel mini pimer, i cobrir amb aquesta barreja els seitons.

Deixar-ho a la nevera com a mínim 12 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada