VIQUI
Seguidors
dimecres, 14 de febrer del 2018
PER CONFITAR SEITONS
Ingredients:
- Seitons
– 2 o 3 grans d’all
– vinagre de xerès
– vi blanc
– julivert
- ¼ de litre d’oli ( això depèn de la quantitat de seitons )
Per macerar els seitons, netejar-los ben nets, treure l’espina i que quedin amb dos filets cada seitó.
Salar-los i posar-los a un tuper ben posats.
Barrejar meitat vinagre de xerès i la meitat de vi blanc.
Cobrir-los i deixar a la nevera tota la nit.
Escorre els seitons i posar-los al mateix tuper, ben posats, l’un al costat de l’altre capiculats.
Agafar els alls, julivert i bastant d’oli, aixafar en el mortes o passar-ho pel mini pimer, i cobrir amb aquesta barreja els seitons.
Deixar-ho a la nevera com a mínim 12 hores.
Etiquetes::
PEIX SEITONS ADOBATS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada