CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dijous, 8 de febrer de 2018

BRAÇ DE GITANO DE PATATA-PER APROFITA LA CARN DEL CALDO




SOBRES APROFITADES

Ingredients:

Carn del caldo

1 ou dur

patates

tomàquet fregit

maionesa

una mica de mantega.

Per adornar:

Enciam

olives

pebrot vermell

anxoves

maionesa.(el que es vulgui)

Trinxar la carn del caldo amb la picadora.

Bullir les patates i xafar-les, barrejar-hi la mantega.

Estendre la patata sobre un drap moll ben escorregut.

Barrejar la carn trinxada amb el tomàquet i la maionesa, posar-la al mig de la patata i amb l’ajuda del drap humit enrotllar, i anar deixant el drap fora del braç.

Guardar a la nevera 2 – o – 3 hores. Millor tota la nit

Posar a una safata i adornar a gust de
Cadascun

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada