350 g. de farina
200 g. de sucre
100 grams de nous netes fetes a trossos
100 grams de passes de corint
¼ de litre de llet
3 cullerades d’oli ( millor de gira-sol, que és més suau )
3 cullerades d’anís
Un sobre de Royal
40 g. de mantega
1 ou
Ratlladura de llimona o de taronja
Posar uns segons la mantega al microones , per poder treballar-la.
Posar-hi l’ou, i el sucre i batre-ho bé.
Quan sigui ven barrejat, posar-hi la llet, la farina, la ratlladura de taronja, o llimona, l’oli i l’anís i el Royal.
Batre bé, que no quedin grumolls, i posar-hi les panses i les nous.
Untar un motlle amb mantega, i posar-ho al forn uns 40 minuts, més o menys.
Punxar-lo amb un escuradents, si surt net ja està, del contrari deixar-lo 5 minuts més
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada