VIQUI
Seguidors
diumenge, 28 de gener del 2018
MONGETES TENDRES ADOBADES
Costella
Cansalada del coll
Un tros de xoriç
Mongetes tendres
Oli – sal – pebre
2 grans d’all.
Una ceba
Una culleradeta de farina
En una cassola sufragi ( no massa ) la costella, i la cansalada tallada ven petita.
Afegir-hi les mongetes, el xoriç i aigua. Just que les cobreixi.
A una paella a part, posar-hi la ceba trinxada, i els dos grans d’all.
Quan ja està transparent, posar-hi la farina, deixar-la uns moment que es cogui una mica, i abocar-ho a la cassola de les mongetes.
Deixar-ho coure 5 minuts, perquè es barregin els gustos, i ja es poden servir.
Etiquetes::
VERDURES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada