Pastanaga
Pèsols
Mongeta tendre
Coliflor
Carabassó
Unes fulles d'espinacas
Ceba
Un gra d’all
Un ou
Farina de galeta
oli – sal – pebre
Xampinyons ven trinxats
Es pot fer amb tota classes de verdures que tinguem a casa.
Trinxar tota la verdura ven petita i bullir-la ( no massa ) menys la ceba l’all, i els xampinyons, i escorre.
Sufragi la ceba, l’all, i els xampinyons, salpebrar, i escorre l’oli.
Avocar-ho tot a una plata fonda per poder barrejar bé.
Posar-hi l’ou batut, i remenar encara que es desfaci una mica, no passa res.
Afegir-hi farina de galeta poc a poc per anar-ho lligant, fins que tingui la consistència, per poder fer boles amb les mans, sense que s’enganxin .
Hi ha uns motlles que van molt bé, però si no en teniu, agafar un paper de forn una mica untat, per anar aplanant-les.
S’ha de tenir cura, perquè són més delicades de fer que les de carn.
Jo les congelo, i després s’aguanten més bé, també és agafar-hi la pràctica
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada