VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 2 de gener del 2018

HAMBURGUESES DE VERDURA







Pastanaga

Pèsols

Mongeta tendre

Coliflor

Carabassó

Unes fulles d'espinacas

Ceba

Un gra d’all

Un ou

Farina de galeta

oli – sal – pebre

Xampinyons ven trinxats

Es pot fer amb tota classes de verdures que tinguem a casa.

Trinxar tota la verdura ven petita i bullir-la ( no massa ) menys la ceba l’all, i els xampinyons, i escorre.

Sufragi la ceba, l’all, i els xampinyons, salpebrar, i escorre l’oli.

Avocar-ho tot a una plata fonda per poder barrejar bé.

Posar-hi l’ou batut, i remenar encara que es desfaci una mica, no passa res.

Afegir-hi farina de galeta poc a poc per anar-ho lligant, fins que tingui la consistència, per poder fer boles amb les mans, sense que s’enganxin .

Hi ha uns motlles que van molt bé, però si no en teniu, agafar un paper de forn una mica untat, per anar aplanant-les.

S’ha de tenir cura, perquè són més delicades de fer que les de carn.

Jo les congelo, i després s’aguanten més bé, també és agafar-hi la pràctica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada