VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 18 de gener del 2018

GELATINA DE TARONJA




Ingredients.

Cinc taronges

½ pot de llet condensada

Dues fulles de cua de peix ( gelatina neutra )

Sis cullerades d’aigua

Escorre les taronges i posar el suc a un vol grosset, barrejar-hi la llet condensada, i la raspadura de ½ taronja.

 Remenar-ho bé.

Posar un cassó al foc amb l’aigua, i la cua de peix fins que es vagin desfent.

Abocar l’aigua amb la gelatina desfeta al vol que hi ha les taronges escorregudes amb la llet.( Col•lar-ho )

Barrejar-ho tot molt bé, i repartir-ho en copes, o en flameras petites, i posar-ho a la nevera.

 Quan ja s’hagi quallat ja es pot servir. Es millor fer-ho d’un dia per l’altre.

Ara també hi ha gelatina neutra en pols. Jo sempre ho feia amb cua de peix.

Adornar amb taronja rallada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada