VIQUI
Seguidors
dijous, 18 de gener del 2018
GELATINA DE TARONJA
Ingredients.
Cinc taronges
½ pot de llet condensada
Dues fulles de cua de peix ( gelatina neutra )
Sis cullerades d’aigua
Escorre les taronges i posar el suc a un vol grosset, barrejar-hi la llet condensada, i la raspadura de ½ taronja.
Remenar-ho bé.
Posar un cassó al foc amb l’aigua, i la cua de peix fins que es vagin desfent.
Abocar l’aigua amb la gelatina desfeta al vol que hi ha les taronges escorregudes amb la llet.( Col•lar-ho )
Barrejar-ho tot molt bé, i repartir-ho en copes, o en flameras petites, i posar-ho a la nevera.
Quan ja s’hagi quallat ja es pot servir. Es millor fer-ho d’un dia per l’altre.
Ara també hi ha gelatina neutra en pols. Jo sempre ho feia amb cua de peix.
Adornar amb taronja rallada
Etiquetes::
CONFITURES - I - MELMELADES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada