Ingredients:
- 350 g. de farina torrada
– 200 g. de llar
– 150 g. de sucre fi
– 1 culleradeta de cafè soluble o ralladura de llimona o xocolata, o coco. etc...
– 1 gotet de moscatell o vi dolç
Posar la farina al forn a secar amb cura de que no es torri. Deixar-la refredar.
Agafar el llar i estovar-lo al micró ones. quan estigui com una pomada, posar-hi el sucre i batre fins que quedi espumós.
Afegir-hi el vi i el cafè, barrejar-ho bé i afegir-hi la farina poc a poc i anar amassant.
Deixar-ho reposar 1 hora. Espolsar farina sobre el marbre o taula i amb el corró aplanar la pasta.
Agafar un got boca avall i anar marcant les pastes.
Posar-les a una safata untada amb llar i espolsada amb farina.
Això igual que els panallets, quan es te la massa, es poden fer de varis gustos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada