Ingredients.
Una llonza grosseta
El suc de tres taronges
75 gr. De sucre morè
½ gotet de brandi
Una cullaradeta de Maizena
PER ADOBAR LA CARN
Oli d’oliva
Un raget de salsa de soja
Un raget de brandi
Sal – pebre
Tallar la llonza a trossos no massa prims.
Barrejar l’oli, el brandi, la salsa de soja, la sal, i el pebre, i pintar bé els trossos de llonza.
Deixar-los macerar tota la nit.
Fregit la llonza però molt poquet, només marcar-la per els dos costats..
En el mateix oli, enrossir una mica la maicena, i tot seguit tirar-hi el suc que ha deixat la llonza, i el de taronja, posar-hi el brandi, i deixar-ho uns minuts.
Posar-hi la llonza uns minuts, i ja es pot servi.
Jo vaig fregir prunes, i rotllanes de taronja partida, la vaig fregir per adornar el plat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada