VIQUI
Seguidors
dimecres, 15 de novembre del 2017
GALLINA AMB SUC ( olla a pressió )
Ingredients
- una gallina a trossos
– 1 ceba
– un cap d’alls
– 2 pastanagues
– 2 tomàquets
– bolets
- llorer
– un manat d’herbes
– caldo o aigua
– una copa de brandi.
Picada:
- Alls
– julivert
– 12 ametlles torrades
- El fetge de la gallina
Passar la gallina per la cassola, tot seguit trinxar-hi la pastanaga, la ceba amb 4 trossos – i els tomàquets tallats. Deixar-ho 10 minuts i posar-hi el caldo els bolets i tapar. Deixar-ho coure 35 o 40 minuts ( segons el dura que sigui la gallina).
Destapar i afegir-hi la picada que ja tindrem feta amb l’all, julivert, el fetge de la gallina fregit, les ametlles, i aclarir-ho amb el brandi.
Deixar-ho coure 10 o 12 minuts més. Si hi faltés suc afegir-hi una mica d’aigua brou calent
Etiquetes::
POLLASTRE
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada