VIQUI
Seguidors
dilluns, 13 de novembre del 2017
PITS DE POLLASTRE A LA XINESA
INGREDIENTS:
- 2 pits de pollastre nets
- 4 talls de pinya
- 4 cullerades d’oli
-1copa de xerès
-1 cullerada de farina
- ( tipus maicena )
- 2 pastanagues
- 2 porros
- 2 cullerades de salsa de soja
- una mica de sucre - i - sal.
Tallar el pollastre a daus i posar-lo a macerar amb la salsa de soja un parell d’hores.
Fregir el pollastre, no massa fet, treure’l i fregir la pinya tallada a trocets i enfarinada treure-la i posar-la junt amb el pollastre.
En el mateix oli fregir el porro net i tallat ben petit, la pastanaga ratllada, (coure-ho tapat).Un cop cuit afegir-hi el pollastre i la pinya, la copa de xerès i el sucre.
Deixar-ho coure 10 minut més tapat
Es pot servir acompanyat d’arròs blanc
Etiquetes::
POLLASTRE
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada