VIQUI
Seguidors
diumenge, 29 d’octubre del 2017
SUQUET DE MUSCLOS AMB ALLIOLI
- 1 1/2 kg de musclos de roca
- 2 cebes
- 3 gots de tomàquet triturat
- 2 cullerades de brandi
- 2 culleradetes de sucre
- oli d’oliva verge
- sal
Per a l’allioli:
- 2 grans d’all
- 1 ou
- 1 gotet d’oli d’oliva verge
- sal
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet tallats ben petits en una paella amb oli.
Poseu-hi una mica de sal i sucre.
Mentrestant, prepareu l’allioli en un morter i feu coure els musclos en una cassola amb aigua ben tapada, fins que els musclos s’hagin obert.
Quan tingueu els musclos cuits, poseu-los a la paella amb el sofregit.
Afegiu-hi l’allioli i una mica de brandi i remeneu-ho. Quan el brandi s’hagi evaporat, ja podreu servir aplatar-ho.
Etiquetes::
MARISC
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada