CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

diumenge, 29 d’octubre de 2017

SUQUET DE MUSCLOS AMB ALLIOLI





- 1 1/2 kg de musclos de roca

- 2 cebes

- 3 gots de tomàquet triturat

- 2 cullerades de brandi

- 2 culleradetes de sucre

- oli d’oliva verge

- sal

Per a l’allioli:

- 2 grans d’all

- 1 ou

- 1 gotet d’oli d’oliva verge

- sal

Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet tallats ben petits en una paella amb oli.

 Poseu-hi una mica de sal i sucre.

Mentrestant, prepareu l’allioli en un morter i feu coure els musclos en una cassola amb aigua ben tapada, fins que els musclos s’hagin obert.

 Quan tingueu els musclos cuits, poseu-los a la paella amb el sofregit. 

Afegiu-hi l’allioli i una mica de brandi i remeneu-ho. Quan el brandi s’hagi evaporat, ja podreu servir aplatar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada