VIQUI
Seguidors
divendres, 27 d’octubre del 2017
CONSELLS PRÀCTICS SOBRE ARRÒS
ROMANÍ :Al fer el sofregit per una paella d’arròs, posar-hi una branqueta petita de romaní i dona mol bon gust
PICADA: Quan la paella ja està feta, picar 2 grans d’all al morter, desfer-los amb unes gotes de brandi i tirar-ho per sobre l’arròs, apagar el foc i tapar la paella amb un drap i deixar-la 4 – o – 5 minuts. Servir tot seguit-
Perquè els llegums quedin ben cuits, tirar-hi la sal a l’últim moment quan ja estan cuit. Deixar que bulli 5 minuts més perquè agafi la sal
Etiquetes::
CONSELLS PRÀCTICS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada