VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 23 de setembre del 2017

VÀRIES IDEES, PER FER OUS FARCITS





VÀRIES IDEES, PER FER OUS FARCITS

D'ensalada rusa, decorats amb una tireta de pebrot vermell de morro de bou.

 D'una pasta feta amb tonyina o anxoves i rovells cuits, lligada amb maionesa, decorats amb mitja oliva.

 D'una pasta feta amb mató, salsa de tomàquet casolana, pebre vermell dolç i rovells cuits.

 D'una pasta feta amb sardinetes en oli, rovells cuits i escalunya picada, lligada amb maionesa.

 D'una pasta feta amb ceba ratllada sofregida amb pernil picat, formatge de fondre i rovells cuits, tot deixatat i lligat amb un raig de llet.

 D'una pasta feta amb barretes de cranc o altre marisc cuit, rovells cuits i ceba tendra picada, lligada amb maionesa amb un toc de mostassa antiga.

 D'una pasta feta amb foie gras, pistatxos triturats i rovells cuits, tot lligat amb una mica de nata muntada i perfumat amb unes gotes de xerès i decorat amb tòfona ratllada.

 D'una pasta feta amb olivada d'anxoves i rovells cuits, barrejats amb maionesa.

 D'una pasta feta amb sobrassada, rovells cuits i formatge cremós, i una gota de mel a sobre.

 D'una pasta feta amb ametlles torrades, rovells cuits i foie gras, tot lligat amb un raig de crema de llet i decorat amb una mica de bona salsa de tomàquet casolana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada