VÀRIES IDEES, PER FER OUS FARCITS
D'ensalada rusa, decorats amb una tireta de pebrot vermell de morro de bou.
D'una pasta feta amb tonyina o anxoves i rovells cuits, lligada amb maionesa, decorats amb mitja oliva.
D'una pasta feta amb mató, salsa de tomàquet casolana, pebre vermell dolç i rovells cuits.
D'una pasta feta amb sardinetes en oli, rovells cuits i escalunya picada, lligada amb maionesa.
D'una pasta feta amb ceba ratllada sofregida amb pernil picat, formatge de fondre i rovells cuits, tot deixatat i lligat amb un raig de llet.
D'una pasta feta amb barretes de cranc o altre marisc cuit, rovells cuits i ceba tendra picada, lligada amb maionesa amb un toc de mostassa antiga.
D'una pasta feta amb foie gras, pistatxos triturats i rovells cuits, tot lligat amb una mica de nata muntada i perfumat amb unes gotes de xerès i decorat amb tòfona ratllada.
D'una pasta feta amb olivada d'anxoves i rovells cuits, barrejats amb maionesa.
D'una pasta feta amb sobrassada, rovells cuits i formatge cremós, i una gota de mel a sobre.
D'una pasta feta amb ametlles torrades, rovells cuits i foie gras, tot lligat amb un raig de crema de llet i decorat amb una mica de bona salsa de tomàquet casolana.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada