PASTÍS DE PRIMAVERA EN ROTLLETS:
Pa de motlle, aplanar-lo amb el rutllo, te de quedar com un caneló.
FARSA;
-ensiam tallat a juliana
– ceba picada
– pebrot verd
– pinya
– tonyina de llauna
– ou dur trinxat. ( Es pot fer les variacions que es vulguin que quasi tot hi va bé )
Es barreja tot amb salsa maionesa, o rosa, o també es pot fer amb una vinagreta a la que hi barrejarem el rovell d’un ou dur.
Per napar els rotllets, barrejar la maionesa amb ketxup, suc de taronja i unes gotes de brandi.
Un cop està enrotllat, mapar-lo amb una mica de salsa, i espolsar-hi, sèsam – o – olives farcides trinxades – o – tomàquets xerri partits per la meitat.
Es parteix a trossets i es serveix amb un llit de ensiam, cugula, escarola, a gust de cadascun ( per poder partir bé els rotllets sense que es xafin es tenen de congelar primer )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada