VIQUI
Seguidors
divendres, 22 de setembre del 2017
PASTÍS DE XOCOLATA I MELINDROS
PASTÍS DE XOCOLATA I MELINDROS
INGREDIENTS
1 rajola de xocolata sense llet
125 g. de sucre
100 g. de mantega
6 cullerades de rom
2 cullerades de sucre morè
2 cullerades de cafè soluble
4 ous
pa de pessic
nata muntada.
Desfer el Nescafé i el sucre morè i deixa-ho refredar.
, Quan estigui tebi afegeix la mantega estovada i els rovells, barreja-ho bé i incorpora les clares muntades a punt de neu; reserva'l.
Prepara un almívar bullint durant 5 minuts, el sucre amb 200 (1 got) d'aigua i el rom.
Folra una flamera amb els melindros banyats en l'almívar i omple-amb capes alternades de crema de xocolata i melindros (acaba amb una de bescuits).
Deixa-la a la nevera durant 12 hores, desemmotlla la charlota i
Adornar-la amb la nata.
Etiquetes::
PASTISSOS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada