VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 22 de setembre del 2017

PASTÍS DE XOCOLATA I MELINDROS



PASTÍS DE XOCOLATA I MELINDROS


INGREDIENTS

1 rajola de xocolata sense llet

125 g. de sucre

100 g. de mantega

6 cullerades de rom

2 cullerades de sucre morè

2 cullerades de cafè soluble

4 ous

pa de pessic

nata muntada.

Desfer el Nescafé i el sucre morè i deixa-ho refredar.

, Quan estigui tebi afegeix la mantega estovada i els rovells, barreja-ho bé i incorpora les clares muntades a punt de neu; reserva'l.

Prepara un almívar bullint durant 5 minuts, el sucre amb 200 (1 got) d'aigua i el rom. 

Folra una flamera amb els melindros banyats en l'almívar i omple-amb capes alternades de crema de xocolata i melindros (acaba amb una de bescuits).

Deixa-la a la nevera durant 12 hores, desemmotlla la charlota i
Adornar-la amb la nata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada