Ingredients:
Per la pasta de la base
- 2 tasses de farina
– 100 g de mantega
– 1 ou
– 1 culleradeta de sal.
PEL FARCIT:
- 1 ceba tendre
– 1 pebrot verd
– 200g. de formatge cremós
– 200 g. de cansalada
– 200 g. de nata o crema de llet
– 2 ous
- mantega
– sal i pebre.
En un bol posar la farina i tots els ingredients per fer la pasta.
Un cop feta tapar-la i posar a la nevera 1 hora.
Treure-la i amb un corro estirar-la. Folrar un motlle que es pugui desemmotllar amb facilitat, i cobrir el fons amb cigrons perquè no es mogui. Posar-la al forn ben calent 25 o 30 minuts.
Trinxar la ceba i el pebrot i sofregir amb la mantega.
Traure la cotna de la cansalada i fer-la a quadrets, afegir-la al sofregit.
Traure de la paella i en un bol, barrejar el sofregit amb el formatge.
Traure la pasta del forn i abocar- i el farcit.
Batre els 2 ous amb la nata , sal, i pebre i posar-ho 20 minuts al forn. Servir tebi
(Si no es vol fer amb cansalada, es pot fer amb xampinyons, laminats i primer) passata per la paella
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada