VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 31 de maig del 2017

QUIX DE CANSALADA I FORMATGE






Ingredients:

 Per la pasta de la base

- 2 tasses de farina

– 100 g de mantega

– 1 ou

– 1 culleradeta de sal.

PEL FARCIT:

- 1 ceba tendre

– 1 pebrot verd

– 200g. de formatge cremós

– 200 g. de cansalada

– 200 g. de nata o crema de llet

– 2 ous

- mantega

– sal i pebre.


En un bol posar la farina i tots els ingredients per fer la pasta.

Un cop feta tapar-la i posar a la nevera 1 hora.

Treure-la i amb un corro estirar-la. Folrar un motlle que es pugui desemmotllar amb facilitat, i cobrir el fons amb cigrons perquè no es mogui. Posar-la al forn ben calent 25 o 30 minuts.

Trinxar la ceba i el pebrot i sofregir amb la mantega.
Traure la cotna de la cansalada i fer-la a quadrets, afegir-la al sofregit.
Traure de la paella i en un bol, barrejar el sofregit amb el formatge.
Traure la pasta del forn i abocar- i el farcit.

Batre els 2 ous amb la nata , sal, i pebre i posar-ho 20 minuts al forn. Servir tebi

(Si no es vol fer amb cansalada, es pot fer amb xampinyons, laminats i primer) passata per la paella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada