VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 31 de maig del 2017

BRAÇ DE JITANO





Ingredients;

  - 3 ous

 100 g. de farina

 – 100 de sucre.

Batre les clares a punt de neu. Afegir-hi el sucre, i quan ja estigui ben barrejat posar-hi la farina.

Es posa a una llauna gran perquè té de quedar una pasta ben fina, amb un paper untat al fons.

Un cop cuit, quan encara està calent, amb l’ajuda del paper del fons de la plata es va cargolant, o sigui donant-hi la forma de braç de gitano. Amb cura es farceix, i s’enrotlla.

 Es pot farcir de nata, crema, o el que es vulgui.

 Per farcir-lo va bé agafar 2 o 3 fulles de gelatina neutra, estovar-la amb aigua tèbia, llençar l’aigua i barrejar-ho amb el que ho vulguem farcir, de lo contrari no s’aguanta. Si es fa amb nata no és necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada