-1 pollastre
- 12 ametlles torrades
- 1 ceba, 1 gra d'all
- una copa de brandi, o vi sec - 1 rovell d'ou cuita
- 1 sobre de safrà
- oli, sal i pebre.
Es neteja el pollastre, reservant el fetge i el pedrer, es talla en trossos i s'assaona amb sal,i pebre.
A continuació, es fregeix en una paella amb oli ben calent fins que agafi color. Ja fregit, es passa a una cassola. Es dauren també el pedrer i el fetge.
En el mateix oli, s'ofega la ceba picada i s'incorporen després el
all picat i el safrà torrat i desfet amb els dits.
Després, s'aboca la salsa sobre el pollastre i es rega amb una tassa d'aigua o brou, deixant-ho coure a foc lent fins que estigui tendre.
Mentrestant, en un morter es piquen les ametlles, el fetge, el pedrer i el rovell de ou cuita; es dilueix en unes cullerades de la salsa del guisat i s'aboca sobre el pollastre ja cuit.
Es deixa coure tot junt uns minuts i se serveix el pollastre molt calent en una safata amb tota la seva salsa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada