Ingredients:
Pebrots vermells que siguin molsuts i ben vermells
Alls tendres
Oli
Vinagre
Sal
i pebre
Untar els pebrots amb oli i posar-los a escalivar al forn.
Quan ja estiguin escalivats, pelar-los i fer-los a tires, Guardar el suc que hagin fet al escalivar-los.
Amb una paella posar-hi oli i els alls tendres ( Si no en teniu de tendres, fer-ho amb alls secs) ben trinxats i deixar-ho coure a foc molt lent, tapat, un moment, perquè es cremen deseguida.
Abans de que es facin rossos posar-hi el pebrot amb el suquet colat que han fet al escalivar-los i deixar-ho coure mitja d’hora a foc molt lent i tapat perquè es vagin confitant.
Seguidament salpebrar, posar-hi una cullerada de vinagre de jerès, i deixar-ho coure, 1/4 hora més destapat.
El temps de cocció a la paella depèn de la quantitat de pebrots que es facin, pot ser més o menys
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada