VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 28 d’agost del 2016

PEBROT CONFITAT AL PERFUM D’ALLS TENDRES






Ingredients:

Pebrots vermells que siguin molsuts i ben vermells

 Alls tendres

 Oli

 Vinagre

 Sal

 i pebre

         Untar els pebrots amb oli i posar-los a escalivar al forn.


 Quan ja estiguin escalivats, pelar-los i fer-los a tires, Guardar el suc que hagin fet al escalivar-los.

         Amb una paella posar-hi oli i els alls tendres ( Si no en teniu de tendres, fer-ho amb alls secs) ben trinxats i deixar-ho coure a foc molt lent, tapat, un moment, perquè es cremen deseguida.

 Abans de que es facin rossos posar-hi el pebrot amb el suquet colat que han fet  al escalivar-los i deixar-ho coure mitja d’hora a foc molt lent i tapat perquè es vagin confitant.

         Seguidament salpebrar,  posar-hi una cullerada de vinagre de jerès, i deixar-ho coure, 1/4  hora més destapat.


 El temps de cocció a la paella depèn de la quantitat de pebrots que es facin, pot ser més o menys  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada