VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 24 d’agost del 2016

MELMELADA DE MORAS







Molt fàcil, i boníssima.

El mateix procediment es pot fer amb tota

 classes de fruita. Si la fruita és molt sucosa, jo

 hi poso mitja poma.

500 g. de mores

350 de sucre

El suc de mitja llimona.

Passar-ho tot per el mini pimer, fins que quedi ven triturada la fruita.

Posar-la 10 minuts al microones, amb una cullera de fusta remenar-ho, i coure-la 7 o 8 minuts més.

S’ha de posar en un vol que sigui bastant alt, ja que quan bulli puja, i vesaria.
Posar-la amb pots tapar bé, i bullir-ho al bany maria 25 minuts.

No guardar-los fins que l’aigua que han bullit estigui ven freda.

Posar-hi una etiqueta per saber que és i de quin any és, i guardar.

Aquesta recepta també serveix per aprofitar vàries fruites que es poden barrejar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada