VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 2 de maig del 2016

PASTA PLAT VEGETARIÀ



Ingredients:

 - fideus gruixuts

 -½ carabassó si és gros o 1 si és mitjà

– 2 pastanagues

– un pot de xampinyons o ½ k de frescos

– 4 o 5 grans d’all

– formatge ratllat

– fulles d’alfàbrega

– oli

– sal i pebre

– 1 pastilla de brou concentrat.

Bullir la pasta amb aigua, la pastilla de brou i una mica de sal.
La pasta bullir-la poquet, així no es trencarà

Deixar-la reposar 5 minuts amb el seu suc perquè s’infli.

Sofregir els alls i treure’ls, en el mateix oli sofregir els xampinyons i quan hagin deixat anar tota l’aigua posar-hi la pastanaga, el carabassó ratllat i les fulles d’alfàbrega, picadets ben petites.


 Deixar-ho estofar amb poc foc i tapat.

 Quan ja estigui tot cuit, posar-hi la pasta i el formatge ratllat, remenar-ho bé i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada