~ 200 gr. de xampinyons
- 175 gr. d'arròs
- 3 cullerades. d'oli d'oliva
- 55 gr. de mantega
- 1 got de vi blanc
- 30 cc. d'aigua
--30 Gr. de formatge parmesà ratllat
- 2 grans d'all
-2 Cullerades. de julivert
Posar a remullar durant mitja hora els
xampinyons frescos en aigua.
Posar en una cassola l'oli, la mantega els alls i
el julivert, afegir els xampinyons remullats i
cuinar fins que deixin anar el seu suc.
En aquest moment afegir l'arròs i remenar
fins que es noti transparent.
Afegir el vi blanc i deixar cuinar fins que
estigui gairebé evaporat.
Incorporar l'aigua i remenar fins que el líquid
espesseixi.
Afegir l'aigua on van ser remullats els fongs.
Quan arròs estigui al dente afegir el formatge
ratllat i un tros de mantega. Servir.
Els xampinyons també podes ser de pot
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada