VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 18 d’abril del 2016

RISSOTTO AMB XAMPINYONS






~ 200 gr. de xampinyons



- 175 gr. d'arròs


- 3 cullerades. d'oli d'oliva


- 55 gr. de mantega



- 1 got de vi blanc


- 30 cc. d'aigua



--30 Gr. de formatge parmesà ratllat



- 2 grans d'all


-2 Cullerades. de julivert





Posar a remullar durant mitja hora els 

xampinyons frescos en aigua. 




Posar en una cassola l'oli, la mantega els alls i 

el julivert, afegir els xampinyons remullats i 

cuinar fins que deixin anar el seu suc. 

En aquest moment afegir l'arròs i remenar 

fins que es noti transparent.

 Afegir el vi blanc i deixar cuinar fins que 

estigui gairebé evaporat.

 Incorporar l'aigua i remenar fins que el líquid

 espesseixi.

Afegir l'aigua on van ser remullats els fongs.

 Quan arròs estigui al dente afegir el formatge 

ratllat i un tros de mantega. Servir.


Els xampinyons també podes ser de pot


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada