VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 2 de maig del 2016

CARABASSÓ FARCIT




Ingredients:

-  2 carabassons mitjanets

– 2 llaunes d’anxoves

– 1 ceba

– 1 tomàquet

– 1 porro

– 1 pebrot no gaire gros

– 1 pastanaga

- ½ copeta de vi ranci

50 g. de formatge blau

 - 100 g de formatge ratllat.

oli– sal– pebre – orenga

Partir els carabassons i fer-los bullir 4 o 5 minuts.

 Amb una cullera buidar-los, i guardar el que traiem.

 Sofregir la pastanaga, el porro, la ceba i el pebrot tot tallat ben petit, salpebrar.

A mig coure afegir-hi el que em tret del carabassó, el tomàquet trinxat, i el formatge blau esmicolat, i posar-hi el vi ,deixar-ho 3 o 4 minuts.

Amb aquesta farsa, omplir els carbassons, posar-hi el formatge ratllat i posar-los al forn uns 20 minuts.

 Aquesta recepta es pot fer amb bolets trinxats, en lloc d’anxoves o tonyina, només cal posar-hi una mica d’imaginació i mirar el que tenim a la nevera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada