Ingredients:
- 2 carabassons mitjanets
– 2 llaunes d’anxoves
– 1 ceba
– 1 tomàquet
– 1 porro
– 1 pebrot no gaire gros
– 1 pastanaga
- ½ copeta de vi ranci
– 50 g . de formatge blau
- 100 g de formatge ratllat.
oli– sal– pebre – orenga
Partir els carabassons i fer-los
bullir 4 o 5 minuts.
Amb una cullera buidar-los, i guardar el que
traiem.
Sofregir la pastanaga, el porro, la ceba i el
pebrot tot tallat ben petit, salpebrar.
A mig coure afegir-hi el que em
tret del carabassó, el tomàquet trinxat, i el formatge blau esmicolat, i
posar-hi el vi ,deixar-ho 3 o 4 minuts.
Amb aquesta farsa, omplir els
carbassons, posar-hi el formatge ratllat i posar-los al forn uns 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada