VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 2 de maig del 2016

ARRÒS AMB CARBASSA, I BOLETS


1 ceba mitjana

1 trosset de porro

1 all

150 gr de carabassa

100 gr d’arròs

un potet de bolets 

1/2 litre més o menys de brou de verdures ( pastilla també val)

un gotet  de vi blanc

pebre - sal -oli 

all i julivert picat

Tallarem la ceba, el porro, l’all a trossos petits 
i la carabassa a daus.

En una cassola amb oli d’oliva fregirem a foc suau durant 10 minuts la ceba i desprès hi tirem el porro i l’all, remenant-ho, sempre a foc fluix. 
Quan veiem que esta mig cuit afegim la carabassa, la sal, el pebre i anem coen ,apugem el foc i hi tirem el vi

 Deixarem que s’evapori i hi afegirem l’arròs, ho remenem una mica  i hi tirem el brou, baixem a foc mitja i ho deixem coure un 12 o 15 minuts.


Mentre en una paella tindrem saltejats els bolets amb l’all i julivert picats. 

Quan l’arròs es cuit, emplatem i hi posem a sobre els bolets saltejats. 

També es pot barrejar amb l'arros, quan està ja cuit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada