1 ceba mitjana
1 trosset de porro
1 all
150 gr de carabassa
100 gr d’arròs
un potet de bolets
1/2 litre més o menys de brou de verdures ( pastilla també val)
un gotet de vi blanc
pebre - sal -oli
all i julivert picat
Tallarem la ceba, el porro, l’all a trossos petits
i la carabassa a daus.
En una cassola amb oli d’oliva fregirem a foc suau durant 10 minuts la ceba i desprès hi tirem el porro i l’all, remenant-ho, sempre a foc fluix.
Quan veiem que esta mig cuit afegim la carabassa, la sal, el pebre i anem coen ,apugem el foc i hi tirem el vi
Deixarem que s’evapori i hi afegirem l’arròs, ho remenem una mica i hi tirem el brou, baixem a foc mitja i ho deixem coure un 12 o 15 minuts.
Mentre en una paella tindrem saltejats els bolets amb l’all i julivert picats.
Quan l’arròs es cuit, emplatem i hi posem a sobre els bolets saltejats.
També es pot barrejar amb l'arros, quan està ja cuit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada