Ingredients:
7 o 8 pastanagues grosses
2 porros grans
100 g. De mantega
20 plaques de canelons
50 g. De formatge per gratinar
50 g. De formatge blau, (si no agrada es pot posar un altre formatge ratllat)
1/2 pastilla de brou concentrar de verdura
Sal - pebre
Beixamel
Netejar les pastanagues, i ratllar-les. Picar els porros ven trinxadet.
Amb la meitat de la mantega ofegar les verdures tapades perquè no enrosseixin .
Barrejar-hi el formatge blau, i la pastilla esmicolada.
Fer la beixamel amb la mantega restant, i guardar uns moments.
Posar les verdures a una plata, i barrejar-hi 3 o 4 cullerades de beixamel.
Bullir els canelons, i farcir-los.
Posar-los a una safata d’anar al forn, repartir la beixamel, per sobre, i escampar-hi el formatge ratllat.
Posar-los a gratinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada