Ingredients:
-1 carbassó gros
– 1 ceba grossa
– ½ k. de xampinyons naturals o 1 pot de laminats
– un paquet de lamines de formatge per fondre
– 2 grans d’all
– 2 ous
– ½ got de llet
– oli, sal, i pebre.
Fregir el carbassó i la ceba com si fos per fer truita. Afegir-hi un gra d’all trinxat petit.
Netejar els xampinyons, tallar-los petits i fregir amb un gra d’all, a part del carbassó. També es pot fer amb els xampinyons congelats.
Quan ja està tot cuit barrejar-ho. Agafar una safata per anar al forn i untar-la amb oli, o mantega. Posar una capa primeta de la barreja fregida, i posar-hi lamines de formatge a sobre, tornar a posar una capa prima de barreja i altre cop formatge, acabar de posar la barreja.
Batre els dos ous, afegir-hi la llet, salpebrar, i abocar-ho sobre el carbassó. Amb una forquilla,anar punxant perquè quedi tot ben assaonat.
Batre els dos ous, afegir-hi la llet, salpebrar, i abocar-ho sobre el carbassó. Amb una forquilla,anar punxant perquè quedi tot ben assaonat.
Tapar amb paper film i posar-ho al microones 15 minuts, punxar per saber si està cuit i si surt l’agulla neta ja està cuit, i si surt una mica humida tornar-lo a coure 3 o 4 minuts més.
També es pot fer al bany maria, però a les hores té d’estar al forn 1 hora.
També es pot fer al bany maria, però a les hores té d’estar al forn 1 hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada