Dos quilos i mig de carabassons,
dues cebes
cinc ous,
un vas de llet,
mig litre de beixamel,
cent grams de formatge ratllat,
oli, o mantega
salt i pebre.
PREPARACIÓ:
Tallem els carabassons a daus, els fregim junt amb la ceba , i una mica d’oli d’oliva fins que quedin tous, però que no es desfacin.
PREPARACIÓ:
Tallem els carabassons a daus, els fregim junt amb la ceba , i una mica d’oli d’oliva fins que quedin tous, però que no es desfacin.
Ho traiem del foc i li afegim els ous batuts, el vas de llet, i ho salem al gust amb la salt i el pebre.
Ho remenem ben remenat, hi omplim un vol rodó prèviament untat amb mantega o bé oli d’oliva, i el posem al forn al bany maria fins que quedi quallat (Mitja hora aproximadament).
M’entres farem una beixamel clareta i li afegirem el formatge ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada