Un pot de préssec amb almívar
3 o 4 cullerades de sucre
el suc d’una llimona
Tallarem préssec ven petit, a daus.
Guardar-ne quatre trossets, més grans per decorar.
Seguidament es posen en un bol amb unes
cullerades de almívar, s’hi tira el
sucre, i es rega amb el suc de la
llimona, i es deixa reposar a la nevera durant una mitja hora.
Preparació de les copes: En la base de cada una s’hi posa una capa de nata i una de torró, prèviament picat en un morter, pel damunt s’hi afegeixen el préssec a daus , i posarem una mica del suc del préssec.
Amb una mànega pastissera, de boquilla arrissada, s’adorna el damunt del préssec amb la nata restant, i s’hi tira per sobre una miqueta del torro esmicolat, i per fi, s’hi posa al capdamunt de la copa el préssec, més grosset, que hem guardat, i en posem un tros a cada copa
Abans de servir a taula, es deixa una hora a la nevera per què prengui.
En lloc de fer-ho amb
préssec, ara que és el
temps de les maduixes, també es pot fer igual
amb
maduixes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada