IngredientsCanelonsColiflorUn porro grosAllets tendresUna guindillaFormatge blau. ( Això, és optatiu )Dues cullerades de farina,Un tros de mantegaFormatge ratllatOli, sal, i pebreBolets del temps, i també poden ser xampinyonsLes quantitats, tot depèn de com sigui la coliflorBullir la coliflor, deixar-la que escorri bé, mentre es va preparant el demés.Fregir els bolets, talladets petits, junt amb els alls tendres, i la guindilla.Tallar el porro ven petit, i fregir-ho. Barrejar - hi els bolets, i treure la guindilla.Barrejar la coliflor que tindrem aixafada amb una forquilla, amb els bolets el porro, i el formatge blau.Fer una “velouté “ espesseta, amb mantega, el suc(no tot) de bullir la coliflor, una pastilla de brou concentra, i farina.Barrejar 3 o 4 cullerades de “velouté”, junt amb tota la barreja de la coliflor, porro, i els bolets.Bullir els canelons i omplir-los de la barreja , i posar-los a una safata per anar al forn, a la que haurem posar una mica de velouté al fons escampada, i cobrir-la amb la salsa que ha sobrat.Si és massa espessa, afegir-hi una mica de suc de la coliflor.
En lloc de Velouté, també es poden fer amb tomàquet fregit, tot igual.
Posar-los al forn a gratinar, i bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada