VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 16 de març del 2015

CANELONS DE BOLETS, I COLIFLOR.


Ingredients

Canelons

Coliflor

Un porro gros

Allets tendres

Una guindilla

Formatge blau. ( Això, és optatiu )

Dues cullerades de farina,

Un tros de mantega

Formatge ratllat

Oli, sal, i pebre

Bolets del temps, i també poden ser xampinyons
Les quantitats, tot depèn de com sigui la coliflor

Bullir la coliflor, deixar-la que escorri bé, mentre  es va preparant el demés.

Fregir els bolets, talladets petits, junt amb els alls tendres, i la guindilla.

 Tallar el porro ven petit, i fregir-ho. Barrejar - hi els bolets, i treure la guindilla.

Barrejar la coliflor que tindrem aixafada amb una forquilla, amb els bolets  el porro, i el formatge blau.

Fer una “velouté “ espesseta, amb mantega,  el suc 
(no tot)  de bullir la coliflor,  una pastilla de brou concentra, i farina.

Barrejar 3 o 4 cullerades de “velouté”, junt amb tota la barreja de la coliflor, porro, i els bolets.
Bullir els canelons i omplir-los de la barreja , i posar-los a una safata per anar al forn, a la que haurem posar una mica de velouté al fons escampada, i cobrir-la amb la salsa que ha sobrat.

 Si és massa espessa, afegir-hi una mica de suc de la coliflor.

En lloc de Velouté, també es poden fer amb tomàquet fregit, tot igual.

Posar-los al forn a gratinar, i bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada