VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 23 de febrer del 2015

CREMA DE XAMPINYONS




Ingredients:

-  ¾ de litre de caldo
– ½ litre de llet
– 40 g, de crema d’arròs
– 200 g, de xampinyons frescos
– 2 rovells d’ou
– 1 copa de xeres
– 1 ampolla de crema de llet
– el suc d’una llimona
– 50 g, de mantega
– sal.

Posar els xampinyons nets, a coure amb una mica d’aigua,el suc de la llimona, el xerès, i coure 10 minuts.
 Deixar-ho refredar i passar- ho pel mini pimer.

Guardar-na un parell, per adornar el plat.

Fer arrencar el bull al brou. Desfer la crema d’arròs amb la llet i afegir-ho al brou.

 Quan bulli posar-hi el puré de xampinyons i deixar-ho coure 10 minuts.

 Barrejar la crema de llet amb la mantega i els dos rovells d’ou i afegir-ho a la crema ja fora del foc i remenant contínuament perquè no es talli l’ou.

Servir adornat amb el xampinyons que hem reservat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada