VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 15 de febrer del 2015

CREMA DE LLAGOSTINS


Resultat d'imatges de CREMA DE LLAGOSTINS





Ingredients (4 persones)

- ½ Kg. De llagostins
- Ceba,
- pastanaga,
-patata,
- api i all
- Vi  blanc
- Una copeta de Brandi
- Nata
-Llor
- Pebre
- Una pastilla de brou de peix
- Una cullerada de farina
- Oli i Sal

Preparació

 Es pelen els llagostins i es deixen a part. Les closques i els caps es posen a una paella amb oli i es deixen fregir a foc lent uns 10 minuts. Si posa el brandi un moment que s’evapori. Afegir-hi la pastilla de brou, i aigua , i es deixen 10 minuts més

 Guardar-ho a part, i a la mateixa paella s'afegeix una mica més d'oli i es posa tota la verdura a fregir a foc lent partida en trossos petits. Quan  ja estigui sofregideta, posar-hi la copa de vi, salpebrar i deixar-ho 5 minuts més.

Triturar les closques dels llagostins i passar-ho  pel xinès, i en aquest brou  afegir-hi les verdures ja sofregits juntament amb el llorer, el pebre.

 Si quedés massa espès afegir-hi una mica d’aigua, i si és una mica claret, desfer una cullerada de farina amb el mateix brou, i afegir-ho a la crema, que ha de quedar amb una mica de consistència. Afegir els llagostins tallats a daus, que bullins només un moment.

 Un cop fet, i apagat el foc, posar-hi la crema de llet. Guardar un llagostí, per cada plat per adornar.

 Servir calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada