Ingredients
Una terrina de formatge mascarpone.
400 g. De pinya natural, talladeta petita
200 g. De nata per muntar
4 cullerades de llet condensada
Un ou
200 g. Sucre
5 fulles de gelatina, ( cua de peix)
Melindros
Posar la pinya talladeta ven petita, amb el sucre, i deixar-la macerar dos dies .
Escórrer la pinya i guardar el suc
Muntar la nata, i a part també la clara del ou.
Folrar un motlle que no sigui gaire gran, de melindros tant al fons com als costats, també es pot folrar am pa de pessic tallat no massa gruixut. Mullar-ho una mica amb el suc que ha deixat la pinya.
Escalfar una mica del suc de la pinya, per desfer la gelatina.
Barrejar el formatge, la llet condensada , el rovell, i la gelatina, ven barrejat, i amb molta cura, anar-hi incorporant la nata junt amb la clara que hem muntat.
posant capes de trossets de pinya, i de la crema que hem preparat. Posar-ho a la nevera.
Aquest pastís, és millor fer-lo el dia abans
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada