VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 26 de gener del 2015

PASTÍS DE PINYA - 3.





Aquesta  recepta, és de la meva amiga Anna Mª Carulla, una cuinera extraordinària.

Ingredients

Una terrina de formatge mascarpone.


400 g. De pinya natural, talladeta petita


200 g. De nata per muntar


4 cullerades de llet condensada


Un ou


200 g. Sucre


5 fulles de gelatina, ( cua de peix)


Melindros


Posar la pinya talladeta ven petita, amb el sucre, i deixar-la macerar dos dies .


Escórrer la pinya i guardar el suc

Muntar la nata, i a part també  la clara del ou.


Folrar un motlle que no sigui gaire gran, de melindros tant al fons com als costats, també es pot folrar am pa de pessic  tallat no massa gruixut. Mullar-ho una mica amb el suc que ha deixat la pinya.

Escalfar una mica del suc de la pinya, per desfer la gelatina.

Barrejar el formatge, la llet condensada , el rovell, i la gelatina, ven barrejat, i amb molta cura, anar-hi incorporant la nata junt amb la clara que hem muntat.

posant capes de trossets de pinya, i de la crema que hem preparat. Posar-ho a la nevera.

Aquest pastís, és millor fer-lo el dia abans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada