-1/2 litre de nata
- Cireres confitades per adornar.
- 4 cullerades de sucre per caramel·litzar el motlle.
-1 bossa de sobaos. També serveix una coca de pa de pessic, melindros, o sequillos
Caramel·litza un motlle (millor desmuntable), es van posant les rodanxes de pinya col·locades al fons del motlle,i al foradet del mig de cada rotllana de pinya, es posa una cirera, després es col·loquen els sobaos sobre cobrint molt bé la superfície.
Mentrestant, es posa a escalfar el líquid de la pinya i la nata, li afegeixes la gelatina i quan comenci a bullir la treus del foc, finalment ho aboquem molt suaument, sobre dels sobaos, o pa de pessic.
Ho deixem refredar, i ho posem a la nevera
(és millor fer-ho, un dia per l'altre).
Els sobaos queden dalt i la gelatina baix, se li treu el cèrcol amb l'ajuda d'un ganivet, si fes falta, per desmotllar, i li dones la volta per emplatar i ja es pot menjar. És molt fàcil
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada