VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 26 de gener del 2015

PASTÍS DE PINYA - 4



- 1  Pot de pinya gran

-1/2 litre de nata
1 sobre de gelatina de pinya.

Cireres confitades per adornar.
4 cullerades de sucre per caramel·litzar el motlle.


-1 bossa de sobaosTambé serveix una  coca de pa de pessic, melindros, o sequillos


Caramel·litza un motlle (millor desmuntable), es van posant les rodanxes de pinya col·locades al fons del motlle,i  al foradet  del mig de cada rotllana de pinyaes posa una cirera, després es col·loquen els sobaos sobre cobrint molt bé la superfície.

Mentrestant, es posa a escalfar el líquid de la pinya i la natali afegeixes la gelatina i quan comenci a bullir la treus del focfinalment ho aboquem molt suaument, sobre dels sobaos, o pa de pessic.

Ho deixem refredar, i ho posem a  la nevera
(és millor fer-ho, un dia per l'altre).

Els sobaos queden dalt i la gelatina baixse li treu el cèrcol amb l'ajuda d'un ganivet, si fes falta, per desmotllar, i li dones la volta per emplatar i ja es pot menjarÉs molt fàcil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada