Ingredients:
- 300 g. d'arròs integral
- 1 ceba
- 150 g de mongetes verdes
- 1 pebrot verd
- 1 pastanaga
- coliflor
- 2 tomàquets madurs
- 100 g. de favetes petites
- 100 g. Pèsols
- 300 g. d'arròs integral
- 1 ceba
- 150 g de mongetes verdes
- 1 pebrot verd
- 1 pastanaga
- coliflor
- 2 tomàquets madurs
- 100 g. de favetes petites
- 100 g. Pèsols
- uns quants cigrons cuits
- 1 litre de brou de verdures ( pot ser de pastilla)
- Oli, sal, i pebre.
- 1 litre de brou de verdures ( pot ser de pastilla)
- Oli, sal, i pebre.
S'ha de posar l'arròs en remull el dia anterior.
Fer un sofregit amb la ceba, la pastanaga, i la mongeta tendra, quan ja estigui transparent posar el tomàquet, donar unes voltes i ja posar la coliflor tallada petita i les altres verdures. Deixar coure 5 minuts remenant, i posar-hi l'arròs.
Afegir el brou de verdures, deixar bullir 35 o 40 minuts. (Es pot afegir una mica de safrà per donar-li color)
Quan ja estigui, afegir-hi els cigrons cuits, tapar l'arròs duran 5 o 6 minuts, i servir.
Es pot fer amb arròs normal a les hores només ha de bullir 15 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada