Ingredients
Per a 4 persones:
4 verats
3 grans d’all
3 tomàquets madurs
2 llesques de pa
1 got de vi negre
oli d’oliva
julivert
sal
Per
començar, netegeu els verats i talleu-los a filets.
Per fer la picada, fregiu les llesques de pa en una paella amb una mica d’oli.
Per fer la picada, fregiu les llesques de pa en una paella amb una mica d’oli.
Quan estiguin torrades, retireu-les de la paella, poseu-hi els alls i
fregiu-los també.
Quan els alls estiguin rossos, retireu-los de la paella,
reserveu-los i fregiu els tomàquets madurs fins que també estiguin desdaurats.
Després, poseu-ho tot en un bol i tritureu-ho amb el pímer.
A continuació, poseu oli en una cassola i, quan estigui ben calent, sufragui-hi la picada, sense que se us cremi.
A continuació, poseu oli en una cassola i, quan estigui ben calent, sufragui-hi la picada, sense que se us cremi.
Tot seguit,
aboqueu-hi el got de vi, deixeu que evapori l´alcohol, poseu-hi el julivert
picat i una mica d’aigua i remeneu-ho bé.
Finalment, incorporeu-hi els filets de verat,
rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
I ja per acabar, ja podeu servir-ho amb la mateixa cassola.
I ja per acabar, ja podeu servir-ho amb la mateixa cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada