VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 26 de gener del 2015

CASSOLETA DE VERAT






Ingredients
Per a 4 persones:
4 verats
3 grans d’all
3 tomàquets madurs
2 llesques de pa
1 got de vi negre
oli d’oliva
julivert
sal

Per començar, netegeu els verats i talleu-los a filets.

Per fer la picada, fregiu les llesques de pa en una paella amb una mica d’oli.

 Quan estiguin torrades, retireu-les de la paella, poseu-hi els alls i fregiu-los també.

 Quan els alls estiguin rossos, retireu-los de la paella, reserveu-los i fregiu els tomàquets madurs fins que també estiguin desdaurats. Després, poseu-ho tot en un bol i tritureu-ho amb el pímer.

A continuació, poseu oli en una cassola i, quan estigui ben calent, sufragui-hi la picada, sense que se us cremi.

Tot seguit, aboqueu-hi el got de vi, deixeu que evapori  l´alcohol, poseu-hi el julivert picat i una mica d’aigua i remeneu-ho bé.

 Finalment, incorporeu-hi els filets de verat, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 5 minuts.

I ja per acabar, ja podeu servir-ho amb la mateixa cassola.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada