Ingredients
½
kg de xampinyons
½
k. De carbassó
una
caixa de canelons o lasanya que són més
grans
50
g. De formatge blau
50 g de formatge ratllat
un
pot petit de tomàquet sofregit.
Un
got de salsa beixamel o veluté,
(que
és el mateix, però en lloc
de llet, es
fa amb brou
de bullir verdures).
Trinxar els xampinyons petits i fregir-los amb l'all
picat.
A
part fregir el carbassó. Fora del foc ajuntar-ho
els
xampinyons, i el carbassó, i una mica de beixamel, i el formatge blau.
Bullir
la pasta i posar
una capa al fons d'una llauna untada amb mantega, per anar al forn.
Posar una
capa sobre la
pasta de canelons, o de lasanya i cobrir-lo amb una capa del
que hem preparat, i altre vegada cobrir amb la pasta de caneló. (repetir l'operació dues o tres vegades segons la pasta que ens
quedi ) sobre posar el tomàquet sofregit i
formatge. Posar al
forn.
Optatiu: Si queda una mica de beixamel, es pot
barrejar
amb el
tomàquet sofregit, i posar-ho a sobre de la lasanya, i
espolsar-hi el
formatge
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada