VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 21 de novembre del 2014

LASANYA DE XAMPINYONS i CARBASSÓ






Ingredients

½ kg de xampinyons


 ½ k. De carbassó


 una caixa de canelons o lasanya que són més grans


 50 g. De formatge blau


50 g de formatge ratllat


 un pot petit de tomàquet sofregit.


 Un got de salsa beixamel o veluté,



(que és el mateix, però en lloc 

de llet, es fa amb brou de bullir verdures).


Trinxar els xampinyons petits i fregir-los amb l'all

picat.

 A part fregir el carbassó. Fora del foc ajuntar-ho els

 xampinyons, i el carbassó, i una mica de beixamel,  i el formatge blau.

Bullir la pasta i posar una capa al fons d'una llauna  untada amb mantega, per anar al forn.

Posar una capa sobre la pasta de canelons, o de lasanya i cobrir-lo amb una capa del que hem preparat, i altre vegada cobrir amb la pasta de caneló. (repetir l'operació  dues o tres vegades segons la pasta que ens quedi ) sobre posar el tomàquet sofregit i formatge. Posar al forn.


Optatiu: Si queda una mica de beixamel, es pot

 barrejar amb el 

tomàquet sofregit, i posar-ho a sobre de la lasanya, i

 espolsar-hi el 

formatge 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada