VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 21 de novembre del 2014

LASANYA DE VERDURES





Ingredients:

4 lamines de lasanya o una capsa de canelons

 100g. de formatge ratllat

 200g. de mongetes tendres

 un tros de col·liflor

 4 pastanagues petites

 2 tomàquets

 2 grans d’all

1/2 litre  de llet

 2 cullerades de farina

 aigua

 oli, i sal, i pebre

Bullir la pasta amb aigua , sal i un raget d’oli.

 Bullir totes les verdures tallades no massa petites, vigilant que no es desfacin.

 Fer un sofregit amb els alls laminats i el tomàquet, afegir-hi la verdura i donar-hi unes voltes perquè es barregin tots els gustos.

Afegir 3 o 4 cullerades de beixamel, a la verdura perquè es lligui bé.

Agafar una safata d’anar al forn i untar-la amb una mica d’oli, posar-hi una lamina de lasanya, i una capa de verdures, i així anar posant les 4 lamines.

 Afegir  la beixamel que ha quedat, i escampar-la per sobre els canelons, espolsar-hi el formatge ratllat i ja es pot posar al forn.


Per fer la beixamel: posar oli a una cassola i afegir-hi la farina, deixar-ho uns moments i tirar la llet calenta poc a poc sense deixar de remenar.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada