Ingredients:
4 lamines de lasanya o una capsa de canelons
100g. de formatge
ratllat
200g. de mongetes
tendres
un tros de col·liflor
4 pastanagues petites
2 tomàquets
2 grans d’all
1/2 litre de llet
2 cullerades de farina
aigua
oli, i sal, i pebre
Bullir la pasta amb aigua , sal i un raget d’oli.
Bullir totes les
verdures tallades no massa petites, vigilant que no es desfacin.
Fer un sofregit amb
els alls laminats i el tomàquet, afegir-hi la verdura i donar-hi unes voltes
perquè es barregin tots els gustos.
Afegir 3 o 4 cullerades de beixamel, a la verdura perquè es
lligui bé.
Agafar una safata d’anar al forn i untar-la amb una mica
d’oli, posar-hi una lamina de lasanya, i una capa de verdures, i així anar
posant les 4 lamines.
Afegir la beixamel que ha quedat, i escampar-la per
sobre els canelons, espolsar-hi el formatge ratllat i ja es pot posar al forn.
Per fer la beixamel: posar oli a una cassola i afegir-hi la
farina, deixar-ho uns moments i tirar la llet calenta poc a poc sense deixar de
remenar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada