CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dissabte, 22 de novembre de 2014

ROTLLETS DE PERNIL


INGREDIENTS:



- 4 talls de pernil dolç una mica gruixudes


 – 4 caserius


– un tros  com una nou petita de formatge blau o Rocafort, ( Això és optatiu)


– un pot d’olives farcides o 200 gr. o prunes
 sense pinyol

-  paper de plata


 – 4 barnilles de les que serveixen per fer pinxos.



Aixafar els caserius, i el formatge blau tot junt, i amb l’ajuda d’un ganivet , estendre sobre els talls de pernil.



 Agafar les barnilles i enfilar-hi les olives o les prunes, o també es pot fer 2 de cada manera.


 Embolicar-hi el pernil aprestant-los bé.


Tot seguit posar-hi el paper de plata , i posar-ho al congelador.


Per servir treure el pinxo i el paper de plata. Tallar a rotllanes i servir sobre de mini torradetes untades amb una mica de mantega, o de galetes salades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada