CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 d’agost de 2014

. ALBERGÍNIES FARCIDES DE CARN




Ingredients: 


- Albergínies


 - Carn picada

 - Ceba

 - Alls 

- Una pastanaga

 - 4 cullerades de tomàquet fregit 

- Vi blanc


 - Sal, pebre, orenga

 - Formatge ratllat

 - Una mica de maicena instant o similar 

Rentem i tallem per la meitat les albergínies. Salem lleugerament i posem un raget d’oli D'oliva per sobre de cada mitja albergínia.

 Escalfem el forn a ven calent i les posem fins que estiguin tendres.

 Amb una cullera li traiem la carn i reservem les pells.

Piquem la ceba i els alls, la pastanaga i posem a fregir suaument, afegim la carn picada (prèviament salpebrada), li donem unes voltes i hi afegim la polpa de l'albergínia trossejada.


Ho deixem sufragi tot. Quan ja estigui casi fet, hi afegim el tomàquet, el vi, l’orenga, i una culleradeta petita de farina. Ho deixem uns moments, i quan estigui casi fred, farcim les albergínies ( mirant d’arreglar-les una mica, que quedin ven posades.)

Hi  posem força formatge ratllat i gratinem fins que estigui daurat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada