VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 d’agost del 2014

ALBERGÍNIES FARCIDES DE TONYINA I GAMBES

 
ingredients

4 albergínies grans i ven allistades
3 llaunes de tonyina
200 gr. de cues de gamba.( També es pot fer amb palets de cranc)
3 tomàquets finament trossejat sense pell ni llavors
2 pebrots
1 ceba
Oli – sal – un polset de sucre,
Formatge parmesà ratllat

Es renten bé les albergínies, es parteixen per la meitat al llarg i es posen a bullir, quan estiguin toves (però no massa perquè no es trenquin), s'escorren bé i amb ajuda d'una cullereta, extraiem la polpa i es reserva.

En una paella amb oli d'oliva, es fregeix la ceba finament picada, deixem que agafi color i afegim el pebrot tallat de la mateixa manera, remenem de tant en tant, afegim el tomàquet. el polset de sucre i deixem que redueixi i perdi tota l'aigua, quan està tot ben sofregit afegim les cuetes de gamba. ( reservant unes quantes per decorar), remenem i afegim la tonyina escorreguda i la polpa de l'albergínia bé picadeta.

Amb aquesta farsa, omplirem les albergínies, posant unes gambes per sobre i empolvorant amb parmesà.


Introduïm en forn calent,  durant 15 m. i per últim gratinem fins que tinguin un bonic color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada