VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 d’agost del 2014

ALBERGÍNIES FARCIDES D´ARRÒS




 INGREDIENTS

 - 1 albergínia

 -1 pebrot vermell

- 1  Pebrot verd

- 1 ceba porro

 - 1 tomàquet

- 50 grams. d'arròs

 - Oli d'oliva

- sal 

L'albergínia es parteix per la meitat i amb cura

 de no trencar-les, es buida, deixant una mica

 d’albergínia a la pell. S'unten d'oli i

 s'introdueixen en el forn uns 1o minuts. 

(També es pot fer al microones.)

En una paella amb oli es fregeix a foc lent els

 pebrots, la ceba, el tomàquet i la carn de

 l'albergínia que traiem al buidar-la, tot tallat a

 trossos petits. 

Es bull l'arròs amb aigua i sal.(és preferible

 deixar-ho una mica al dente que es diu, ja que

 després, ja s'acabarà de fer quan es barregi

 tot) es renta amb aigua i s'escorre bé

Barregem l'arròs amb les verdures i omplim les

 albergínies amb una cullera

En aquest farcit, se li pot barreja sobres de



 carn que hagi sobrat, d’algun rostit.

Es posen al forn, perquè es torrin una mica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada