INGREDIENTS
- 1 albergínia
-1 pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- 1 ceba porro
- 1 tomàquet
- 50 grams. d'arròs
- Oli d'oliva
- sal
L'albergínia es parteix per la meitat i amb cura
de no trencar-les, es buida, deixant una mica
d’albergínia a la pell. S'unten d'oli i
s'introdueixen en el forn uns 1o minuts.
(També es pot fer al microones.)
En una paella amb oli es fregeix a foc lent els
pebrots, la ceba, el tomàquet i la carn de
l'albergínia que traiem al buidar-la, tot tallat a
trossos petits.
Es bull l'arròs amb aigua i sal.(és preferible
Es bull l'arròs amb aigua i sal.(és preferible
deixar-ho una mica al dente que es diu, ja que
després, ja s'acabarà de fer quan es barregi
tot) es renta amb aigua i s'escorre bé
Barregem l'arròs amb les verdures i omplim les
albergínies amb una cullera
En aquest farcit, se li pot barreja sobres de
En aquest farcit, se li pot barreja sobres de
carn que hagi sobrat, d’algun rostit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada