– Musclos
- Escamarlans
– 1 copa de brandi
–Un tros de bitxo
- SUFRAGIT
- Ceba
– tomàquet
- pastanaga
- alls
.Fer obrir els musclos i guardar-ne el suc, fregir una mica el lluç i posar-lo a cassola o plata que pugi anar al forn.
Amb l’oli de fregir el lluç fregir el bitxo i posar-hi el sofregit i el suc dels musclos,( colats amb un drap net al col·lador) sacsejar la cassola perquè quedi tot ben repartit.
Posar-hi els escamarlans crus i tirar-hi la copa de brandi i flamejar-ho, repartir els musclos ben posats i posar-ho al forn ben calent 3 o 4 minuts
Amb l’oli de fregir el lluç fregir el bitxo i posar-hi el sofregit i el suc dels musclos,( colats amb un drap net al col·lador) sacsejar la cassola perquè quedi tot ben repartit.
Posar-hi els escamarlans crus i tirar-hi la copa de brandi i flamejar-ho, repartir els musclos ben posats i posar-ho al forn ben calent 3 o 4 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada