VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 22 de juliol del 2014

SARSUELA FÀCIL- I - ECONOMICA



Ingredients:

 - Lluç
– Musclos
-  Escamarlans
– 1 copa de brandi
–Un tros de bitxo
 - SUFRAGIT
- Ceba
– tomàquet
- pastanaga
- alls 

    És sofreig de ceba tomàquet,pastanaga, alls i una vagada sufragit,  passa-ho tot pel mini pimer pimer 
      .Fer obrir els musclos i guardar-ne el suc, fregir una mica el lluç i posar-lo a  cassola o plata que pugi anar al forn.

      Amb l’oli de fregir el lluç fregir el bitxo i posar-hi el sofregit  i el suc dels musclos,( colats amb un drap net al col·lador)  sacsejar la cassola perquè quedi tot ben repartit.

       Posar-hi els escamarlans crus  i tirar-hi la copa de brandi i flamejar-ho, repartir els musclos ben posats  i posar-ho al forn ben calent 3 o 4 minuts  

        Cap comentari:

        Publica un comentari a l'entrada