VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 28 de novembre del 2013

SALSA ESPANYOLA


 

- Ossos de vedella (espinada)

– Verdures

– Ceba

-, pastanaga

– porro

– tomàquet

– alls sense pelar.

Rostir els ossos fins que siguin ben rossos.

 Afegir-hi les verdures i deixar-ho que es torrin bé.

 Cobrir-ho se vi negre.( si és molt fort es pot rebaixar amb una mica d’aigua)

Fer reduir a la meitat.(2 Hores aproximadament ) posar-hi aigua freda i tornar a fer reduir (2) hores més.

 Colar i guardar a la nevera. També es pot congelar amb petites dosis, i es per enriquir qualsevol guisat, de carn
Sufragi uns quants bolets trinxats, o pèsols, o patates  tallades a cantos, afegir-hi una mica de crema de llet o formatge blau, un glaço de salsa espanyola, i un cop desfet, tirar-ho per sobre la carn.

Es una salsa bastant elaborada, però, serveix per acompanyar,varius guisats  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada