VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 28 de novembre del 2013

TALL RODÓ


 


Ingredients:


Un tall rodó

- Bolets.


– 2 fulles de llorer


– un cap d’alls


– oli

– una cullerada de llar.


Per la picada:

- alls


– ametlles torrades


– pinyons


– una cullerada de pebre vermell dolç


– una copa de brandi


– una llesqueta de pa fregit .


Rostir el tall amb els alls i el llorer.


A part  fregir els bolets amb all i julivert.


Amb el mateix oli fregir la llesqueta de pa.


Quan el tall estigui fred, tallar-lo primet, i tornar a posar-lo a la cassola ben posat. A sobre posar els bolets fregits. Fer la picada amb tots els ingredients, desfer-la amb la copa de brandi, i posar-ho per sobre.


Deixar fer xup, xup 10 minuts i ja es pot servir. En cas que quedés massa sec afegir-hi una mica d’aigua o brou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada