INGREDIENTS PER 6 PERSONES
-un paquet de pa de motlle
-un pot de sofregit de tomàquet
-3 ous
-una llauneta de pebrot escalivat
-una llauna, o
-un potet petit de maionesa
-una mica de mantega
-oli, sucre, i sal
PER ADORNAR
Espot adornar, amb enciam ven trinxadet, pastanaga ratllada, u ou ratllat, això a gust de cada un.
Treure la crosta del pa, o també es pot comprar, ja sense crosta.
Fer una truita plana amb els tres ous
Folrar el motlle rodó, amb el pernil, procurant que sobresurti una mica , per els costats. Posar-hi una capa de pa ven posat, cobrir-ho amb una capa de salsa de tomàquet, i a sobre posar-hi la truita ja freda, i unes tires de pebrot escalivat.
Poseu-hi, un altre capa de pa ven posat, escampeu-hi per sobre salsa de tomàquet, i la tonyina esmicolada, i una capa fineta de maionesa, i pebrot escalivat, posar-hi un altre capa de pa, i tancar-ho, amb el pernil que sobresurt del motlle.
Deixar-ho reposar tota la nit a la nevera.
desemmotllar el pastís, espolsar-hi sucre per el damunt, i cremar-ho. Adornar amb ou, pebrot, etc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada