Ingredients
- 1/2 k. de carn picada o 2 llaunes de tonyina
A sobre posar hi un altre capa de pa .
- 1/2 k. de carn picada o 2 llaunes de tonyina
– 1 paquet de
pa de motlle
– un pot de tomàquet
sofregit
– 2 cebes mitjanes
– 1 paquet de
formatge a llesquetes
– un sobre de
formatge ratllat
--1 copa de vi blanc
–1 cullerada
rasa de farina
– mantega
o margarina.
Beixamel per posar sobre el pastís
Agafar una paella i posar-hi mantega i la carn
picada, sofregir una mica i posar-hi la ceba
filetejada ben fina,
deixar-ho coure fins que la
ceba estigui cuita però no rossa, afegir-hi el
tomàquet , la cullerada de farina deixar-ho
2 o 3 minuts perquè es cogui una mica la
farina i posar-hi el vi, deixar-ho 2 minuts
més
i apagar el foc.
Agafar una safata d’anar al forn i untar-la amb
mantega.
Treure la crosta del pa i anar-lo posant ben
aprestat al fons de la safata, abocar-hi tot el
sofregit de la paella, posar-ho bé, i cobrir-ho
amb les llesquetes de formatge .
A sobre posar hi un altre capa de pa .
Fer una beixamel clareta i cobrir tot el pa ,
espolsar-hi el formatge ratllat i posar-ho al forn.
Si es fa amb tonyina, es fa el sofregit igual però
sense la tonyina s’hi afegeix quan ja esta fet el sofregit .
A fora del foc es barreja
tot i es fa igual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada